Cavi-Lipo Trondheim

Fettreduksjon og oppstramming - helt smertefritt, uten kirurgi

Cavi-Lipo permanent fettreduksjon i Trondheim

Cavi-Lipo 60 minutt

Cavi-Lipo

Cavi-Lipo Ultra er en av de mest avanserte og effektive ultralydsystemer, som bruker kavitasjon til å nedbryte fettseller på områder som er vanskelig ved slanking. Apparatet brukes til permanent fjerning av fettvev, redusering av cellulitter samt oppstramning av slapp hud. Cavi-Lipo virker på alt underhudsfett, og hele kroppen kan behandles på en rask, sikker og effektiv måte. Cavi-Lipo gir resultater som kan sammenlignes med det en oppnår ved fettsuging og kirurgi, men til en helt annen kostnad og uten ubehag eller inngrep.

Før behandlingen

Drikk vann

Et døgn før du kommer til behandling bør du drikke litt ekstra vann, og begrense inntak av karbohydrater. Før vi starter behandlingen tar vi alltid mål på det området som skal behandles, kunden holder et speil å leser selv av målene før og etter behandlingen.

Vi tar også bilder før og etter (bildene publiseres kun ved samtykke fra kunden)

Etter behandlingen

Dette bør du gjøre etter behandling


Viktig for resultatet

Etter behandlingen er det viktig at du drikker ekstra vann i noen dager, du bør også unngå karbohydrater det første døgnet etterpå. For å hjelpe kroppen med forbrenning av det "løsnede" fettet bør du trimme litt...få opp pulsen så du blir litt svett og andpusten

Resultat

Det er alltid målbart resultat rett etter behandlingen, det vises på målebånd og ofte ser vi forandring på bildene også. Dette er veldig motiverende for kunden til å gjøre en ekstra innsats selv.

De fleste velger å ta flere behandlinger, og vi har som regel fine pakketilbud.